Kapat

1996 Model Suzuki Vitara’sını Satmak İçin Öyle Bir Reklam Hazırladı ki!

1996 Suzuki Vitara Reklamı

İnternet üzerinden bir şey satmaya çalışırken gerçekten yaratıcı olmalıyız. Bunu başarabilirsek, sattığımız şey ne olursa olsun diğer satıcıların bir adım önüne geçmiş oluruz. Böylece potansiyel alıcılar sattığımız şeyi fark eder. Görsel efekt sanatçısı olarak çalışan Eugene Romanovsky, internetten satış yaparken nasıl ön plana çıkılacağına dair adeta ders niteliğinde bir reklam hazırladı.

İsrail kökenli Letonyalı Eugene Romanovsky, 1996 model Suzuki Vitara’sı için harika bir video hazırlayarak pazarlamayı yepyeni bir seviyeye taşıdı.

Eugene Romanovsky

“En iyi arkadaşım” dediği 1996 Suzuki Vitara’sını satma kararı aldıktan sonra, Romanovsky’nin aklına 10 yıllık aracının güç ve güzelliğini sergileyen 2 dakikalık harika bir video yaratma fikri geldi.

Romanovsky, olağanüstü görsel efekt becerilerini kullanarak arabasını birçok farklı senaryoya yerleştirdi. Bu senaryolar arasında Jurassic Park’tan, Mad Max: Fury Road’a kadar çeşitli film ve videolardan klipler kullandı.

Video hızla birçok kişinin ilgisini çekmeye başladı.

Suzuki Vitara

Romanovsky’nin benzersiz reklam videosu, belki de ummadığı bir şekilde hızlıca yayılarak viral hale geldi. 12 Nisan 2017 tarihinde yayınlanan efsane video 1 ayda 4 milyondan fazla kişi tarafından izlendi ve birçok kişi de video için yorum yaptı.

Bir Youtube kullanıcısı “Suzuki, bu reklamı ondan satın almalı” derken, başka bir kullanıcı ise “Bu bir başyapıt” yorumunda bulundu.

Bu noktada, Romanovsky’nin aracını satmak için zorlanmayacağını artık herkes tahmin edebiliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir