Kapat

2017’ye Damga Vuracak 19 Gelinlik Modeli

Gelinlik Trendleri 2017

Tüm bayanlar yeni bir yaşama adım atacakları evlilik seromonisinde yani düğünlerinde giyeceği gelinliklerin kendileri için özel ve güzel olmasını isterler. Bu konuda büyük bir özen sarf ederek uzun provalar ya da diyetlere başvururlar. Tabii gelinliklerini seçerken veyahut diktirirken de günün modası ve trendlerini de göz ardı edemezler.

Bir çok hanımefendi içinde gelinlik seçimi büyük bir sancı ve krize dahi dönüşebilir. Ancak unutulmamalıdır ki hiçbir şey sizin bu en güzel gününüzün önüne geçmemelidir. Aslında gelinlik seçimi için yıllardır sizinle gelen bir beğeniniz oluşmuştur. Eğer gelinliğinizin moda ve trendleri de yansıtmasını istiyorsanız yapmanız gereken sadece revaçta ki  model, tül, dantel, duvak ve benzeri olan hususlarda hoşunuza giden bölümleri öne çıkarmak olsun.

Gelelim 2017 yılı için moda ve trend gelinliklere. Öncelikle genç kızların hayalini süsleyen gelinlik modelleri, 2017 yılın içinde klasik beyaz renginde olacak. Elbette kendi zevk ve tarzına göre gelinlik modelinde farklı renk seçecekler de olacaktır. Ancak görünen o ki 2017 gelinlik trendlerinde hakim ve tercih edilen renk yine beyaz olacak.

2017 gelinlik modellerinde yine öne çıkan dantelli modeller, uzun duvaklar, uzun etekler olacak.. Sizlere gelinlik seçiminde ışık tutacak moda 2017 kataloglarında yer alan fotoğrafları da paylaşmayı ihmal etmedik.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir