Kapat

2017 Yılında Moda Olacak 5 Gelin Başı Modeli

Kıvrımlı Yarım Örgü Gelin Saçı Modelleri

Sevdiği insanla hayatını birleştireceği o büyük gün yaklaştıkça daha fazla heyecan sarar gelin adaylarını. Düğün için hazırlıklar ve gelinlik seçimi konusunda çalışmalar çoktan başlamıştır. O gün gelinlik kadar önemli olan bir konu daha vardır; gelin saçı modeli!

Gelinlik modeline karar verildikten sonra, sıra gelin saçı modellerini araştırmaya gelmiştir. Gelin saçı modelini araştırmak için en güzel kaynak günümüz şartlarında sizin de tahmin ettiğiniz gibi internettir. İnternette gelin saçı modeli araştırılırken, öncelikle ünlü isimlerin düğünlerinde tercih ettikleri saç modelleri gözden geçirilir. Eğer bu modeller arasından herhangi birisi beğenilmez ise o zaman klasik bir araştırma başlar. Genelde arama motoru Google’da; içinde bulunulan yıla ait yeni gelin saç modelleri araştırılır. Örneğin bu yıl evlenecek bir gelin adayı Google’da, “2017 Gelin Saçı Modelleri” şeklinde bir arama yapar ve uzun bir karar verme sürecinden sonra gelin saçı modeli seçilmiş olur. Biz de bu yazımızda bu yıl evlenecek olan gelin adaylarının işlerini kolaylaştırmak adına, 2017 yılında trend olmasını beklediğimiz gelin saçı modellerini bir araya getirdik.

1- Çiçek Taçlı

Bu yıl yarı örgü ya da kıvrımlı hale getirilmiş saçlara takılan çiçek taçlar gelinlerin saçlarını süsleyecek. Taç tercih etmeyen gelin adayları ise saç modelini birkaç çiçek ile daha etkileyici hale getirecek.

Çiçek taçlı gelin saçı modelleri

Çiçek taçlı gelin saçı modeli

2- Kıvrımlı Yarım Örgü

Bu modeller, 2017 yılında günlük kullanım olarak da popüler hale gelecek saç modelleri arasında yer alıyor.

Kıvrımlı Yarım Örgü Gelin Saçı Modelleri

Kıvrımlı Yarım Örgü Gelin Saçı Modelleri

3- Rahat

Rahat gelin saçı modelleri

Rahat gelin saçı modelleri

4- İnci Işıltısı

inci ışıltısı gelin saçı modelleri

inci ışıltısı gelin saçı modelleri

5- Fransız Topuzu

Son yıllarda çok tercih edilen gelin saçı modeli olan Fransız topuzu, 2017 yılında da birçok gelin tarafından tercih edilecek.

Fransız Topuzu

Fransız Topuzu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir